Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΡΟΔΟΣ : ΡΟΔΟ ΚΟΚΚΙΝΟ - "Η Ρόδος απέκτησε την δική της τρόϊκα"

Σχετικά με το μέλλον του κτιρίου των αλευρόμυλων S.A.M.I.C.A και την στάση Κουσουρνά, Μαχαιρίδη και Παρασκευά, από την δημοτική κίνηση ΡΟΔΟ ΚΟΚΚΙΝΟ εξεδόθη η παρακάτω ανακοίνωση:


Μετά και τις δηλώσεις του Δημάρχου Ρόδου για την τύχη του βιομηχανικού μνημείου των αλευρόμυλων της Ρόδου η εικόνα συμπληρώθηκε.



Η Ρόδος απέκτησε την δική της τρόϊκα: ο Περιφερειάρχης κ. Μαχαιρίδης, ο πρώην Νομάρχης κ. Παρασκευάς και ο Δήμαρχος κ. Κουσουρνάς συμφωνούν στην κατεδάφιση των αλευρόμυλων S.A.M.I.C.A, ενός κτιρίου της νεώτερης ιστορίας της Ρόδου!! Το κτίριο αυτό παρά την εγκτάλειψή του και την κακόβουλη ενέργεια της πυρκαγιάς τον Μάρτιο του 2008, επιμένει μέχρι σήμερα να παραμένει στην θέση του.



Ο περιφερειάρχης νοτίου Αιγαίου κ. Μαχαιρίδης όπου βρεθεί κι όπου σταθεί συμπεριφέρεται σαν να έχει αναλάβει την πολιτική εργολαβία της κατεδάφισης του κτιρίου.

Ο πρώην Νομάρχης κ. Παρασκευάς, με τον παραληρηματικό και προκλητικό του λόγο, επιτίθεται κατά πάντων. Φαίνεται να έχει αναλάβει την υλοποίηση της κατεδάφισης,

Τέλος ο Δήμαρχος της Ρόδου, φανερά πιεσμένος, αφού ξεκαθαρίζει ότι δεν του αρέσει το κτίριο, κλείνει το μάτι και με νόημα δηλώνει ότι «... η πολεοδομία του δήμου θα πάρει την απόφαση που πρέπει».



Τα δεκάδες ανοιχτά προβλήματα του τόπου μέχρι τώρα δεν τους έχουν βρει σε τέτοια σύμπνοια. Αντίθετα, είναι γνωστές οι διαφωνίες και η αντιπάθεια που έχουν μεταξύ τους. Είναι αξιοσημείωτη η σημερινή συμφωνία τους. Τυχαίο;



Οι πολίτες και ο ροδικαός λαός του οποίου την ιστορία με τόση επιπολαιότητα και ελαφρότητα παραδίδουν στα ιδιωτικά συμφέροντα, τους κρίνουν καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ