Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΡΟΔΟΣ : Οικονομικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου - " Νέα Φορολογική Μεταρρύθμιση και Φορολογική Συνείδηση"

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου σε συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο διοργάνωσαν ενημερωτική ημερίδα με θέμα
«Νέα Φορολογική Μεταρρύθμιση και Φορολογική Συνείδηση», με κεντρικούς εισηγητές τους κκ. Τσαμπανάκη Βασίλη, προϊστάμενο Δ.Ο.Υ  Ρόδου, Λαουδίκο Κώστα, προϊστάμενος  ΣΔΟΕ Ρόδου, και Γιωργά Γιώργο, Επόπτης Ελέγχου Δ.Ο.Υ Ρόδου .
 

Σκοπός της ημερίδας ήταν η ενημέρωση των μελών των 2 επιμελητηρίων για τις  βασικές αλλαγές  που επέρχονται στην φορολόγηση των επιχειρήσεων και γενικότερα στην άσκηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας.
Ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Μιχαήλ ευχαρίστησε θερμά τους εισηγητές και τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο.
Παράλληλα ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι το Οικονομικό Επιμελητήριο διοργανώνει την Παρασκευή 8 Απριλίου στις 17:30 στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου στην Κω(περιοχή Σημαίες) Σεμινάριο με θέμα: Νομικά Πρόσωπα ΑΕ-ΕΠΕ, Κ.Β.Σ. και Φ.Π.Α.  και το ίδιο σεμινάριο θα επαναληφθεί το Σάββατο 9 Απριλίου 2011  και ώρα 10:30 στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου (Στ. Καζούλη 30). Στους συμμετέχοντες θα δοθούν σημειώσεις και βεβαιώσεις παρακολούθησης. Και στα 2 σεμινάρια εισηγητής θα είναι ο κ. Καλαμαράς Νικόλαος (Λογιστής, Καθηγητής, Συγγραφέας λογιστικών συγγραμμάτων). Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.2241066660 και στο www.12oee.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ