Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΡΟΔΟΣ : " ΣΣΣΣΣ....Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουμε τη Ρόδο "



 

Η Ρόδος φαίνεται αποκοιμήθηκε αυτή την Κυριακή...Τι μπορεί να έφταιγε? Δεν το γνώριζαν; Κουράστηκαν;



 










Ξύπνα Ρόδος!!! Δεν το κάνεις για κανέναν άλλον....παρά μόνο για σένα!!! Για σένα...για τα παιδιά σου...για ένα καλύτερο μέλλον.



Δεν κατεβαίνουμε στους δρόμους γιατί μας παρακίνησαν κάποιοι...Δεν χρειαζόμαστε κανέναν να μας παρακινήσει. Η οργή μας και η αγανάκτηση μας...είναι τα πόδια μας...και η ελπίδα μας για μία καλύτερη ζωή... ο οδηγός μας.












 









































































Δεν χρειάζεται να υπογράψουμε κανένα χαρτί. Το χαρτί είμαστε εμείς...ξεχυμένοι μες τους δρόμους. Τα αιτήματα μας τα γνωρίζουν. Είναι γραμμένα στα πρόσωπά όλων όσων στέκονται εκεί και διαμαρτύρονται σιωπηλά. Γιατί κάποιοι στέκονται 
ακόμα εκεί...πέρα από κομματικές πεποιθήσεις και συμφέροντα. Ο παρανομαστής είναι ένας και κοινός... Θέλουμε μία καλύτερη ζωή για εμάς και τα παιδιά μας!



Και αν δεν γίνει τίποτα ...δεν πειράζει. Τουλάχιστον θα μπορείς να πεις...ότι η Ρόδος προσπάθησε...έμεινε ξύπνια και όχι αμέτοχη στην οικονομική κρίση που ταλανίζει την εποχή μας!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το κλίμα χάλασε από την στιγμή που βγήκε μικρόφωνο και ακούστηκαν φωνές που μάλλον το είδαν σαν ευκαιρία να πολιτικοποιηθεί η κίνηση!!
Άλλοι πάλι θεώρησαν ότι ο κόσμος θα τους πρότεινε για μελλοντικούς ηγέτες αυτής της χώρας και έβγαλαν κορώνες. Από την άλλη δεν πρέπει να πληγεί ο τουρισμός μας και ένα σωρό άλλα..

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ