Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΕΛΛΑΔΑ : ΟΓΑ: Εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού 2011

Ξεκινά τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011 η διαδικασία χορήγησης στους δικαιούχους των Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού Εκδρομικού Προγράμματος και δωρεάν παροχής βιβλίων μέσω των ΚΕΠ, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η διοίκηση του ΟΓΑ.
Περίπου 510.000 ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι του ΟΓΑ καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού Εκδρομικού Προγράμματος και δωρεάν παροχής βιβλίων μέσω των ΚΕΠ και να συμμετάσχουν στα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας 2011.



Να σημειωθεί ότι ολοκληρώθηκε η επεξεργασία των αιτήσεων συμμετοχής για τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας που υποβλήθηκαν στα ΚΕΠ και η διαδικασία κλήρωσης για την ανάδειξη των δικαιούχων που θα συμμετάσχουν στα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού - Εκδρομών - 5θήμερο Εκδρομικό - Επιμορφωτικό νέων αγροτών και δωρεάν παροχής βιβλίων για το έτος 2011.

Η διενέργεια κλήρωσης των δικαιούχων των κοινωνικών προγραμμάτων ήταν τεχνική - ηλεκτρονική προκειμένου να διαφυλαχθεί απόλυτα η αντικειμενικότητα, καθώς η διοίκηση του οργανισμού δεν ήθελε να έχει καμία απολύτως συμμετοχή στην επιλογή των δικαιούχων.

Οι κληρωθέντες - δικαιούχοι του Εκδρομικού - Επιμορφωτικού Προγράμματος νέων αγροτών θα λάβουν τα δελτία τους με συστημένη επιστολή από τον ΟΓΑ. Το χρονικό διάστημα που θα μπορούν οι δικαιούχοι να κάνουν χρήση των δελτίων κοινωνικού τουρισμού ξεκινά από την παραλαβή τους και διαρκεί μέχρι τις 31-3-2012, των δε δελτίων για τα προγράμματα των εκδρομών και της δωρεάν παροχής βιβλίων μέχρι τις 31-12-2011. 

express.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ