ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
H Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, την Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος Αθηνών ,τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων καθώς και την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, διοργανώνει σεμινάριο εκπαίδευσης των αρχιμαγείρων της Ρόδου με θέμα ‘’ Κοπή-Υγιεινή και Τεχνολογία του Κρέατος’’.
Το σεμινάριο περιλαμβάνει πρακτική εξάσκηση και θεωρητική κατάρτιση των εκπαιδευομένων και θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 2 έως και την Πέμπτη 5 Απριλίου 2012.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι απόφοιτοι Τουριστικών Σχολών με ειδικότητα μάγειρα.
Πληροφορίες θα δίνονται στα τηλ. 2241055876 κ. Ηλία Οικονομίδη (Δ/νση Κτηνιατρικής ) και 6932255985 κ. Χριστοφόρου Νίκο ( Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδ/σου & Κυκλάδων ).
H Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, την Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος Αθηνών ,τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων καθώς και την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, διοργανώνει σεμινάριο εκπαίδευσης των αρχιμαγείρων της Ρόδου με θέμα ‘’ Κοπή-Υγιεινή και Τεχνολογία του Κρέατος’’.
Το σεμινάριο περιλαμβάνει πρακτική εξάσκηση και θεωρητική κατάρτιση των εκπαιδευομένων και θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 2 έως και την Πέμπτη 5 Απριλίου 2012.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι απόφοιτοι Τουριστικών Σχολών με ειδικότητα μάγειρα.
Πληροφορίες θα δίνονται στα τηλ. 2241055876 κ. Ηλία Οικονομίδη (Δ/νση Κτηνιατρικής ) και 6932255985 κ. Χριστοφόρου Νίκο ( Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδ/σου & Κυκλάδων ).
Δεν υπάρχουν σχόλια: