Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΡΟΔΟΣ : Ο Δήμαρχος Σ. Κουσουρνάς για την επίθεση κατά του Γ. Μαχαιρίδη από τον Γ. Σπανό


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

"Κατ' αρχήν οφείλω να δηλώσω ότι, ως άνθρωπος, αλλά και πολύ περισσότερο ως εκπρόσωπος της τοπικής κοινωνίας, είμαι εναντίον κάθε μορφής βίας, από όπου κι αν προέρχεται. Πιστεύω ότι η βία δεν μπορεί και δεν πρέπει να υποκαθιστά τον διάλογο. Η αυτοδικία και η χειροδικία δεν αρμόζουν σε μία δημοκρατική κοινωνία και είναι καταδικαστέες σε κάθε περίπτωση".




"Εν προκειμένω, όμως, δεν πρόκειται για μια βίαιη ενέργεια ενός οποιουδήποτε πολίτη προς έναν οποιονδήποτε πολίτη, αλλά για μια επίθεση εναντίον ενός προσώπου που έχει εκλέξει η κοινωνία και που προασπίζεται το δημόσιο συμφέρον. Μια επίθεση εν τέλει εναντίον ενός θεσμικού παράγοντα του τόπου. Και υπάρχουν συγκεκριμένοι νομοθετημένοι τρόποι για να καταφύγει σε αυτούς ο οιοσδήποτε θεωρεί ότι έχει λόγους να στραφεί εναντίον ενός θεσμικού παράγοντα.

Αλλά πέρα από τις γενικές διαπιστώσεις, εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα πρόσωπο που έχει γνωστή διαδρομή στην ζωή του τόπου. Από κάθε θεσμό που υπηρέτησε, ο Γιάννης Μαχαιρίδης έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι λειτουργεί με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και ότι υπηρετεί με συνέπεια και σταθερότητα την κοινωνία. Κάτι που και η ίδια η κοινωνία το αναγνωρίζει, τιμώντας τον με την ψήφο της".

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ ΣΠΑΝΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΙΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΕΘΡΕΨΕ! ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ! ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΚΡΑ!!! ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΛΕΑ ΤΑ ΥΠΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ!ΠΡΩΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΡΑΒΙ, ΜΕΤΑ ΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΠΑΧΥΛΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ 2.500.000 ΕΥΡΩ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ? ΜΑΓΓΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕΣ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΕΣΑΙ!ΤΑ ΣΛΟΓΚΑΝΑΚΙΑ ΣΟΥ "Η ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ" ΑΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΘΟΥΣ, Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ