Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Σε εκδηλώσεις στη Ρόδο ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου



Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κος Χ. Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε προσκλήσεις που του απεστάλησαν ,παρευρέθη το Σάββατο 7/2/2015 και την Κυριακή 8/2/2015 στο νησί της Ρόδου, στις εξής εκδηλώσεις:



















• Σε εκδήλωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρόδου όπου τιμήθηκαν αστυνομικοί που πρόσφατα αποστρατεύτηκαν . Στον χαιρετισμό του ο κος Κόκκινος αναφέρθηκε: ‘’ στο σημαντικό έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία και στο γεγονός ότι ο αστυνομικός υπάλληλος έρχεται αντιμέτωπος με τον κίνδυνο, κάτω από αντίξοες συνθήκες , καθώς αρκετές φορές φεύγει από το σπίτι του χωρίς να ξέρει αν θα γυρίσει πίσω ‘’. 

• Στην κοπή Βασιλόπιτας της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού και Ελληνικής Αστυνομίας Δωδεκανήσου, τους οποίους: ‘’ευχαρίστησε για την προσφορά τους στη πατρίδα αλλά και για το γεγονός ότι συνεχίζουν να είναι ενεργοί πολίτες και να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο ΄΄.

• Στην κοπή Βασιλόπιτας στους Πολιτιστικούς Συλλόγους:

-Παστίδας(‘’Καμάρι’’)

-Παραδεισίου( ‘’Βιλανόβα’’)

όπου αναφέρθηκε στο σημαντικό πολιτιστικό τους έργο, στο ότι κρατούν τις παραδόσεις, τα έθιμα και τις αξίες και τις μεταλαμπαδεύουν στις επόμενες γενιές, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό και αναγκαίο στις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Τέλος αναφέρθηκε στην πολιτική βούληση της Περιφερειακής Αρχής Ν. Αιγαίου προκειμένου να στηριχθούν οι δράσεις που προάγουν τον Πολιτισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ