Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΡΟΔΟΣ : ΡΟΔΟ ΚΟΚΚΙΝΟ - " ΝΤΡΟΠΗ Κύριε Νικητιάδη, Υφυπουργέ Πολιτισμού ! ΝΤΡΟΠΗ Κύριε Μαχαιρίδη, Περιφερειάρχη νοτίου Αιγαίου ! ΝΤΡΟΠΗ Κύριε Κουσουρνά, Δήμαρχε Ρόδου!

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

ΝΤΡΟΠΗ
Κύριε Νικητιάδη, Υφυπουργέ Πολιτισμού !
ΝΤΡΟΠΗ
Κύριε Μαχαιρίδη, Περιφερειάρχη νοτίου Αιγαίου !
ΝΤΡΟΠΗ
Κύριε Κουσουρνά, Δήμαρχε Ρόδου!


 
 
 




Ντροπή Κύριε Νικητιάδη,
 
Λίγες μέρες μετά το ξεπούλημα και την παράδοση της χώρας μας με την ψήφο σου στους ξένους,
Λίγες μέρες μετά την καταλήστευση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς στην Εθνική Πινακοθήκη,

Λίγες ώρες μετά την καταλήστευση του Μουσείου Ιστορίας της Αρχαίας Ολυμπίας και ενώ ο κόσμος καίγεται εσύ χτενίζεσαι!!!.

Ντροπή Κύριε Μαχαιρίδη και Κύριε Κουσουρνά

Λίγες μέρες μετά το ξεπούλημα της ανάπτυξης της περιοχής μας με την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ, εσείς αποφασίσατε να ξεπλύνετε την βρωμιά που αφήνει η πολιτική της κυβέρνησής σας, παίζοντας το ρόλο της κολυμβήθρας του Σιλωάμ.

Αποφασίσατε ΟΛΟΙ μαζί,  μέσα από κομματικές φιέστες,  σε κοινή συνεντεύξεη τύπου, να καλύψετε τους πολιτικούς σας πάτρωνες  από τις βαριές  τους ευθύνες. ανακοινώνοντας το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας του τόπου στο όνομα μιας αμφίβολης αξιοποίησης, μιάς «δήθεν» ανάπτυξης. Ετσι χωρίς σχέδιο, θλιβεροί υποτελείς στις διαταγές της τρόϊκας.

 Αλλά τι να περιμένει κανείς;

Σπλάχνα από τα σπλάχνα τους δεν είστε; Που να βρείτε τσίπα;
Ο λαός όμως δεν ξεχνά  !!!
 
ΝΤΡΟΠΗ
 
 
 
Κοινή συνέντευξη Τύπου Νικητιάδη, Μαχαιρίδη, Κουσουρνά, Περδίκη για την παραχώρηση ακινήτων

Παρασκευή, 17/02/2012 14:01

Κοινή συνέντευξη τύπου με θέμα την πρόσφατη απόφαση παραχώρησης οκτώ ακινήτων, κατά κυριότητα, στο δήμο της Ρόδου θα παραχωρήσουν αύριο στις 11 το πρωί στο Ακταίον ο υφυπουργός Τουρισμού & Πολιτισμού  Γιώργος Νικητιάδης, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, ο δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς και ο πρόεδρος της εταιρείας «Πηγές Καλλιθέας» Γιάννης Περδίκης.

Η παραχώρηση επετεύχθη μετά από επίμονες διεκδικήσεις από πλευράς δήμου Ρόδου και την καθοριστική συμβολή του υφυπουργού Τουρισμού και Πολιτισμού.
Αφορά την παραχώρηση των ακινήτων Θέρμαι, Πρώην ξενοδοχείο «Λίνδος» (Λέσχη Αξιωματικών), Γήπεδο Αντισφαίρισης (πίσω από την Πολεοδομία), Τουριστικό περίπτερο Φιλερήμου, Πεταλούδες (συνολική έκταση 600 στρεμμάτων), Ιαματικές Πηγές Καλλιθέας, Ακταίον, Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα. Ειδική ενημέρωση θα γίνει και κατά την προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ