Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΡΟΔΟΣ : Απάντηση Γ. Πάππου προς RYANAIR - " Η απόφαση μας να μην υποκύψουμε σε εκβιαστικά διλλήματα είναι αμετακίνητη "


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε απάντηση του Δελτίου Τύπου της αεροπορικής εταιρείας Ryan Air και των δηλώσεων του εκπροσώπου της κ. Stephen McNamara, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Γιάννης Πάππου προέβη στην ακόλουθη δήλωση



 



“ Οι δηλώσεις με τις οποίες ο κ. Stephen McNamara της αεροπορικής εταιρείας Ryan Air καταφέρεται κατά του προσώπου μου αλλά και κατά του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, ξεπερνούν κάθε γνωστό όριο θράσους και συκοφαντίας.

Η μεθόδευση της εταιρείας Ryan Air να διακόψει κάποιες πτήσεις, που μόνη της αποφάσισε και επέλεξε, επειδή σύμφωνα με τα λεγόμενα τους αρνηθήκαμε να υπογράψουμε τη συμφωνία που αυτοί ονειρεύθηκαν για τις καλοκαιρινές και μόνο πτήσεις τους, χαρακτηρίζει τους ίδιους και αναδεικνύει την νοοτροπία με την οποία αντιλαμβάνονται την «συνεργασία».



Προσωπικά, υπηρετώ μόνο τα συμφέροντα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και των μελών του και συναινώ σε οποιαδήποτε συμφωνία τα εξασφαλίζει χωρίς ερωτηματικά και κινδύνους .



Η απογοήτευση αλλά και η οργή του κ. McNamara, γιατί δεν υποκύψαμε στις ορέξεις του και στις απαιτήσεις του, μου είναι εξαιρετικά ευχάριστη και η απόδειξη ότι διαχειριστήκαμε το όλο ζήτημα με μεγάλη υπευθυνότητα και γνώμονα τα συμφέροντα του τόπου μας και μόνον.



Η απόφαση μας να μην υποκύψουμε σε εκβιαστικά διλλήματα και να μην υπογράψουμε συμφωνία με περιεχόμενο, όρους και κανόνες που δεν υπηρετούν και δεν προασπίζονται τα δικά μας συμφέροντα είναι αμετακίνητη.



Για τα ασύστολα ψεύδη που περιλαμβάνονται στη ανακοίνωση τους, περί δήθεν υπαναχώρησης από μία φανταστική συμφωνία αλλά και τις σχετικές αναφορές στο πρόσωπο μου, την απάντηση του ο κ. McNamara και η Ryan Air θα την πάρουν από τους δικηγόρους μου.



Σε ότι αφορά το σχέδιο για Joint Marketing Campaign του καλοκαιρινού και μόνο προγράμματος πτήσεων τους, ας το χρεώσουν στον εμπνευστή του “.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ